Op deze website vindt u allerlei informatie over het auteursrecht. Naast alle informatie over auteursrecht, intellectueel eigendomsrecht, merkenrecht, octrooirecht en meer, proberen wij u ook verder te helpen middels contactmogelijkheden met gespecialiseerde auteursrecht advocaten aan te bieden.

Eigendom advocaatvoorauteursrecht.nl

De website www.advocaatvoorauteursrecht.nl is eigendom van IDTI.nl. IDTI is expert op het gebied van website ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie. IDTI heeft echter geen advocaten in dienst, daarom werken wij samen met verschillende advocaten en juristen. Advocaatvoorauteursrecht.nl is een initiatief van IDTI.nl, in samenwerking met Omnius Advocaten en Juristen.

Samenwerking met Omnius en MKB HuisJuristen

Voor een goede inhoudelijke beantwoording van de juridische en contact aanvragen, werkt IDTI samen met een of meer juridische partners, namelijk Omnius Advocaten. Deze partners zijn een begrip in de juridische wereld, zij zijn een organisatie met een landelijk dekkend advocatennetwerk. Tevens hebben zij een bewezen 'track-record' en dus ervaring met het correct en accuraat beantwoorden van juridische vragen. Bovendien hebben de aangesloten advocaten voldoende kennis en ervaring om samen met u de rechtszaal in te gaan om uw belangen te verdedigen.

Contact met ons

Bent u advocaat, jurist of denkt u een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan een kwaliteitsverbetering van deze website? Wij staan open voor uw tips en adviezen! Neem via ons contactformulier contact op met de redactie van advocaatvoorauteursrecht.nl.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 73

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op