Voor elke rechtsvorm of juridische entiteit hebben wij een passende oplossing. Daarbij is geen bedrijf te groot, en zeker ook niet te klein. De samenwerkende advocaten van Advocaatvoorauteursrecht.nl kunnen hun krachten bundelen en dus zeer grote juridische klussen uitvoeren. Het merendeel van de ondernemingen van ondernemend Nederland bestaat uit het Midden- en Klein Bedrijf, MKB. Hieronder kan u lezen dat wij de belangen van alle rechtsvormen behartigen.

Eenmanszaak

Bent u een kleine zelfstandige? Dan bent u waarschijnlijk niet op de hoogte van actuele kennis over wetgeving en jurisprudentie. En dat wilt u waarschijnlijk ook helemaal niet. u wilt toch doen waar u goed in bent! Daarom nemen wij graag alle juridische rompslomp en werkzaamheden uit uw handen. Dan doen wij waar wij goed in zijn. En dan kan u weer verder met wat u leuk en belangrijk vindt.... ondernemen!

ZZP

Bent u Zefstandige Zonder Personeel? Dan bent u gewend om bepaalde specifieke taken uit te besteden. Juridische zaken horen daar zeker bij. U krijgt vooraf een inschatting van kosten en opbrengsten. ook dat bent u gewend bij het uitbesteden van opdrachten. Voor u is een samenwerking met Advocaatvoorauteursrecht.nl eigenlijk 'business as usual'!

BV

Bent u eigenaar van een BV? Maakt u regelmatig gebruik van onze diensten? overweeg dan een abonnement op onze dienstverlening. u kan ook kiezen voor een 'flex-jurist' op afroep. U kan dan een jurist bij u in uw kantoor krijgen. Voor enkele uren per week, tot enkele maanden per jaar. Wij maken graag een offerte op maat voor uw behoefte op het juridische vlak.

NV

Bent u werkzaam bij een beursgenoteerde onderneming? Veel beursgenoteerde ondernemingen hebben juristen en advocaten in dienst. Hebt u een kwestie die u liever niet wilt voorleggen aan de juristen van uw eigen juridische afdeling? Dat komt regelmatig voor. U kan uw juridische vragen met een gerust hart aan onze advocaten voorleggen

Geheimhouding verzekerd

Onze advocaten vinden het erg belangrijk dat uw privacy wordt gewaarborgd. Zij zullen uw privegegevens beslist geheim houden.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 73

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op