Het is een misverstand te denken dat advocaten te duur zijn. Denk daarbij vooral aan eigen portemonnee. Hieronder leggenh wij graag uit wat wij daarmee bedoelen.

Aantrekkelijk voorstel voor u

Onze advocaten weten dat er voor beide partijen een aantrekkelijk voorstel uitgewerkt moet worden. Een aantrekkelijk voorstel zal ervoor zorgen dat beide partijen gaan samenwerken. Daarom proberen onze advocaten er in de samenwerking met u niet 'het onderste uit de kan te halen'. Op die wijze zal ook u gemotiveerd zijn en blijven om uw aangespannen zaak tot een goed einde te brengen.

Goed gevoel bij gewonnen zaak

Alvorens uw zaak aanhangig wordt gemaakt, heeft uw advocaat aan u duidelijk gemaakt hoe hij of zij uw kansen inschat om de zaak te winnen. Tevens zullen de voordelen van een gewonnen zaak worden toegelicht. vaak is dit voordeel uit te drukken in geld. Maar niet altijd is geld de belangrijkste drijfveer voor iemand om een zaak aan te spannen. Soms is bijvoorbeeld iemand aangetast in de goede eer. Soms wil iemand 'gewoon' zijn gelijk halen,.

Dank voor uw vertrouwen

Bent u er van overtuigd dat onze advocaten u kunnen bijstaan bij uw juridische zaken? Alvast dank voor het vertrouwen. Dagelijks zijn er enkele tientallen mensen die eveneens vertrouwen hebben in onze aanpak en dienstverlening! Op deze wijze kunnen wij gestaag werken aan een hoog percentage gewonnen zaken en jurisprudentie.

Toch te duur?

Een advocaat zal u bepaalde vergoedingen in rekening moeten brengen. Vindt u deze kosten te hoog? Geef dan exact aan waarom u denkt dat de kosten te hoog zijn. Reken dan eens aan deze advocaat voor wat de opbrengsten zijn van een gewonnen zaak. Geef ook zp duidelijk mogelijk aan welke kosten er ontstaan bij een verloren zaak. Wellicht kan u in dat geval andere afspraken maken met uw advocaat.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 73

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op