In deze disclaimer willen wij u er op attent maken dat wij er alles aan doen om deze website goed te laten functioneren. Wij doen ons uiterste best om de website te voorzien van informatie die voor onze bezoekers relevant en actueel is. Bovendien doen wij ons uiterste best om deze website zoveel mogelijk 'uptime' te geven. Dit betekent dat de website zoveel mogelijk live behoort te staan, zodat u op uw gemak alles kan lezen. Helaas gat er wel eens iets mis.

Kwaliteit aangeboden artikelen

De aangeboden artikelen zijn bedoeld om aan te geven welke wijze uw problemen door onze advocaten verholpen kunnen worden. Helaas kunnen er fouten in de teksten staan. Wij wijzen aansprakelijkheid door schrijffouten uitdrukkelijk van de hand. De teksten dienen niet als vervanging voor individueel advies. U kan dus geen rechten ontlenen aan deze teksten.

Werking website en software

Voor het functioneren van deze website is de redactie van advocaatvoorauteursrecht.nl deels afhankelijk van derden. Zo maken wij gebruik van het open source CMS Joomla. Deze software wordt onderhouden door een community van vrijwilligers. De hosting van advocaatvoorauteursrecht.nl wordt verzorgd door een provider. Een provider zorgt ervoor dat de website 'aangesloten is op het internet' en toegankelijk kan zijn voor onze bezoekers.

Gespecialiseerde advocaten

Bovendien hebben wij gespecialiseerde advocaten en juristen ingeschakeld om uw vragen en klachten op te vangen. Wij hebben aldus afgesproken met derden dat zij 'als een goede huisvader' hun taken zullen uitvoeren. Daarbij is het belangrijk dat uw belangen altijd voorop blijven staan. Helaas kan bij het uitvoeren van al deze taken af en toe iets mis. Daarvoor bieden graag op voorhand onze excuses aan. Laat aub per email weten er mis ging in uw optiek. Dan doen wij ons uiterste best dit zo vlot mogelijk op te lossen. In goed overleg komen wij er vast uit!

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 73

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op